S terase kafića ukraden ruksak, iz apartmana novac, a iz kuće 86-godišnjaka novčanik

Policijski službenici Postaje granične policije Gračac proveli su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za krađu.

Naime, nakon dojave 86-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u srijedu tijekom prijepodneva iz kuće u Mazinu otuđio novčanik, policajci su  oko 13 sati  zatekli mušku osobu s otuđenim predmetima te ga priveli u prostorije policije.

Tijekom kriminalističkog istraživanja kod njega je pronađen otuđen novac, koji je vraćen vlasniku, a protiv 52-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Jučer prijepodne u ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati počinitelj je s terase ugostiteljskog objekta otuđio ruksak u vlasništvu 34-godišnjakinje.

Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U utorak poslijepodne u ulici Akcije Maslenica u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel  22-godišnje vlasnice.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U utorak u poslijepodnevnim satima u sv. Filip i Jakovu, nepoznati počinitelj je iz apartmana kojeg koriste državljani Češke otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...