SDP osnovao radnu skupinu za uvođenje građanskog odgoja u zadarske osnovne škole

Nakon što je po prvi puta u povijesti rada Gradske uprave i Gradskog vijeća uvrštena i izglasana odluka SDP-a Zadar i to o Uvođenju aplikacije za transparentan proračun, kako kažu iz stranke, nastavljaju s politikama bitnima za razvoj našeg grada.

Na zadnjoj sjednici Gradskog odbora SDP Zadar održanoj 23.9.2021. osnovana je radna skupina pod nazivom “Građanski odgoj u zadarskim osnovnim školama” koja će u idućim danima i tjednima raditi na najboljem modelu i rješenju uvođenja Građanskog odgoja u vidu nastave i aktivnosti u osnovnim školama.

Ispred Gradske organizacije SDP-a Zadar u radnu skupinu uključeni su Irena Dragić, Danijela Vukoša, Ivan Matešić i Sabina Glasovac.

-Ideja je uključiti i vanjske članove čiji je primarni interes odgoj i obrazovanje. Nakon što radna skupina izradi najbolji model prihvatljiv djeci i roditeljima, koji je u konačnici provediv i primjenjiv u praksi, bit će prezentiran kompletnoj javnosti zainteresiranoj na ovu temu, najavio je predsjednik GO SDP-a, Daniel Radeta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...