Talentirani Tomislav Buljan potpisao četverogodišnji ugovor sa Zadrom: “Uzbuđen sam zbog cijele sezone”

Mladi talentirani Tomislav Buljan potpisao je novi ugovor sa Zadrom, vjernost s plavo-bijelima potpisao je na 4 godine.

Buljan je došao u Zadar s 15 godina, prošao je Zadarski omladinski pogon gdje je napredovao i stigao je do prve ekipe.

Prošle sezone je u završnici juniorskog prvenstva Hrvatske bio MVP nakon što su juniori Zadra bez poraza postali državni prvaci po prvi put nakon 20 godina.

Mladi Splićanin je prošle sezone također nastupao za razvojnu momčad Zadra, Jazine Zadar II, u Prvoj ligi je prosječno bilježio 11 poena i 6,5 skokova po utakmici.

“Ovaj potpis mi puno znači, u Zadru sam već tri godine i ovo je još jedan znak da se vjeruje u mene i da klub želi ulagati u mene. Izuzetno sam sretan i uzbuđen na te četiri godine koje me čekaju, nadam se da ću ih odlično iskoristiti. Ja ću čekati svaku priliku koja mi se pokaže, još sam mlad i moram se još dokazati,” s veseljem je izjavio Tomislav Buljan.

Ove sezone si upisao svoje prve minute za prvu momčad Zadra, što očekuješ od sebe ove sezone i tijekom ove četiri godine što ćeš biti u Zadru?

“Kad sam ulazio u igru malo me trema uhvatila, ali kad sam zabio prvi koš onda je sve bilo super. Imao sam podršku navijača i svih ljudi u dvorani. Uzbuđen sam zbog cijele sezone, iskoristit ću svaku priliku koju dobijem, najbolje što mogu. Želim opravdati povjerenje kluba i trenera koji su mi to pokazali i da budem svake godine sve bolji igrač,” rekao je Buljan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...