U Slivnici Gornjoj ukrao Passata u vlasništvu 32-godišnjakinje

Zadarska policija javlja da su tijekom protekla 24 sata evidentirane tri krađe, a zanimljivo je da je automobil ukraden sa srijede na četvrtak pronađen, iako se za kradljivcem još traga.

Jučer poslijepodne na Ravnicama u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u kamper vozilo 34-godišnje njemačka državljanke, odakle je otuđio odjevne predmete i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Sa srijede na četvrtak u Slivnici Gornjoj, nepoznati počinitelj je otuđio osobno vozilo VW Passat u vlasništvu 32-godišnjakinje. Vozilo je pronađeno jučer u Zadru te vraćeno vlasniku, a u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Jučer prijepodne u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 53-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Jučer poslijepodne na Poluotoku u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 68-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...