U Zadru otvoren Infobip Shift, uživo sudjeluje oko 3, a iz svijeta ju online prati još 10 tisuća sudionika

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku u utorak, jučer je otvorena dvodnevna Infobip Shift konferencija, festival tehnologije, u svom 10. izdanju. Na otvaranju su govorili Ivan Burazin i Izabel Jelenić iz Infobipa.

Infobip Shift konferencija veliki je skup razvojnih programera koji će se odvijati na pet pozornica – na tri glavne, u jednoj radionici i jednoj pod nazivom Startup Tribe gdje će biti predstavljeni neke ideje i proizvodi.

Niz je različitih sadržaja na dvodnevnom skupu. Brojnim posjetiteljima iz Hrvatske i inozemstva govorit će oko 60 vrhunskih, svjetski poznatih govornika, među kojima i oni iz Microsofta, Google-a, Adobea i drugih. Posjetitelji će se moći i družiti i održati sastanke u ugodnom ambijentu u dvorani ili u njezinoj neposrednoj blizini.

Tvrtka Infobip, inače, na šest kontinenata ima oko tri tisuće i 200 zaposlenih, brojne vrhunske i etablirane razvojne programere i na svoj način daje značajan doprinos sektoru IT-a.

Konferenciju Infobip Shift ove godine prati više od 13.000 posjetitelja. U Zadru se fizički u Dvorani Krešimir Ćosić okupilo preko 3.000 posjetitelja uživo, a karte za online praćenje konferencije kupilo je njih preko 10.000. Time je ovogodišnji Shift, prvi organiziran pod Infobipom, prerastao u najveću developersku konferenciju ne samo u Hrvatskoj već i u Europi.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...