“Ubij Srbina”; Uroš Luković o sramotnim uzvicima s tribina: “Nemam nikakav komentar”

Pred košarkašima Zadra je nakon poraza u dvorani Krešimir Ćosić u prvom kolu od Partizana, već ovog petka u 18 sati nova utakmica u regionalnoj ABA ligi. Slijedi gostovanje u Podgorici u SC Morača, kod novajlije u ligi Studentskog centra. Momčad iz Crne Gore teško je poražena u susretu prvog kola u Beogradu od Mege sa čak 33 koša razlike, a utakmicu je najavio 213 centimetara visoki zadarski centar Uroš Luković, koji je u posljednje vrijeme bio na udaru kritika zbog loše igre, međutim, protiv Partizana je pružio dobru igru, za nešto više od 14 minuta na parketu postigao je 11 koševa, imao četiri skoka uz dvije blokade.

– Ako budemo motivirani kao protiv Partizana, i ako na taj način otvorimo utakmicu u Morači, onda ćemo protiv Studentskog centra sigurno pobijediti, ako smo imali ovakav pristup protiv crno-bijelih možemo i protiv svakog protivnika. Popravili smo dosta toga u našoj igri, stvarno puno radimo na treninzima, malo smo u zaostatku zbog kašnjenja početka priprema tjedan dana, zbog poznatih razloga oko smještaja igrača, ali polako stižemo sve, govori Luković.

Studentski centar je debitant u ABA ligi i još uvijek je nepoznanica, međutim, opreza neće nedostajati, jer Zadrani pušu i na hladno. Dodajmo kako su im novi igrači krilni centar Boris Tišma Hrvat rođen u Zagrebu, zatim američki šuter Justin Edwards koji je stigao iz rumunjskog Cluja, tu je i Amerikanac Kyle Vinales, branič koji je nosio dres litvanskog Lietkabelisa, a novi igrač im je i BiH centar Kenan Kamenjaš. Trenira ih Slovenac Andrej Žakelj.

– Radi se o drugoj ekipi Budućnosti, svakako i to nešto govori, tako da sam mišljenja kako se radi o dobroj momčadi koja sigurno ima veći klupski budžet od Zadra. Čim su ušli u ovo natjecanje radi se o kvalitetnoj momčadi koja se još i dodatno pojačala sa četvoricom novih igrača, jasan je srpski centar.

Na utakmici protiv Partizana, nažalost, opet smo sa tribine čuli sramotne uzvike “ubij Srbina “, a u momčadi Zadra dvojica su iz Srbije.

– Nemam nikakav komentar, kratko je rekao Uroš Luković.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...