Vanja Tokić srebrna u Budimpešti: “Došlo je vrijeme da se i ja malo odmorim. Neću se udebljati, ali željna sam pojesti školjke”

Sjajne vijesti stigle su iz Budimpešte. Naime Zadranka Vanja Tokić na posljednjem ovogodišnjem natjecanju osvojila je srebrnu medalju. Ova godina za našu bodybuildericu bila je iznimno uspješna, a jučerašnji Universum u Mađarskoj je samo nagrada za silan trud koji je Vanja uložila posljednje vrijeme.

– Još sam uvijek bez teksta, presretna sam, srce mi je veliko kao kuća, nakon nedavnog europskog zlata i s ovom srebrom iz Budimpešte, ovo je sami vrh što se tiče ove sezone. U proteklih godinu dana sam uzela četiri profesionalne titule, ovo je za mene ogroman uspjeh, kazuje Vanja.

Sezona je za radišnu i upornu Tokić bila nadasve zahtjevna, uložila je ogromnu energiju kako bi ostvarila sve ove vrhunske rezultate.

–  Sad je došlo je vrijeme da se malo i ja odmorim, posvetit ću se sebi i privatnim treninzima, kalendar natjecanja za sljedeću sezonu bit će poznat krajem ove godine. Naravno da će ritam mojih nastupa krojiti i ova pandemija koronavirusa, ali nadam se da će biti sve u redu, najavljuje srebrna Vanja iz Budimpešte.

Stanka na turnirima za bodybuildere zna biti jako loša ako se udebljaju i zapuste svoju formu.

– Još sam uvijek na pedeset kilograma, ali naravno da će se masa preko zime povećavati, međutim, kad krenu nova natjecanja, tad opet počinjemo raditi na definiciji i formi, objašnjava Vanja.

Prehrana je u ovom sportu od velikog značaja, ali Vanja kroz smijeh govori kako sad može sebi priuštiti i nešto što obožava.

– Ma neću se ja udebljati, ali moram iskreno reći da sam željna pojesti školjke, sve redom, kunjke, dagnje i grope, smije se Vanja.

Slijedi razgledavanje Budimpešte i svih njenih ljepota i znamenitosti, a zadarska “super žena” jedva čeka malo prođirati gradom.

– Upravo se spremamo istražiti Budimpeštu, vidjeti centar grada i tamo popiti kavu, zatim napraviti koju fotografiju za uspomenu. U Zadar se dečko i ja vraćamo večeras ili sutra ujutro, završila je ponosna Vanja Tokić

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...