VIDEO Bageri od jutra ruše šumu kraj azila, šokirane volonterke: “Došli su nenajavljeno, tlo se trese, a psi izbezumljeno trče!”

Od ranog jutra u Zadarskom azilu odvija se drama. Bageri ruše stabla u šumi koja se nalazi u neposrednoj blizini azila, a šokirane volonterke pitaju se gdje će smjestiti pse, koji se, kako kažu, boje za svoj život.

-Danas se 100 pasa boji za svoj život! Od ranog jutra bageri kidaju stabla, tlo se trese a psi izbezumljeno trče po boxu, pokušavajući naći siguran kutak od ove buke! Došli su nenajavljeno, bez ikakvog upozorenja da će se događati radovi, cik do azila! Lome se stabla na pola metra od azilske žice!

Nismo imale vremena ni premjestiti pse koji su nadomak bagerima. Ne žele nam dati odgovore što se radi ni što se događa, na naša pitanja dobivamo bezobrazne odgovore.

Je li ovo način? Što će se dogoditi s našim azilom za koji smo se zadnje dvije godine mukotrpno borile da bi izgledao ovako kako izgleda danas, a ponosno kažem da imamo najljepši azil u Hrvatskoj! Zar će sve nestati? Gdje ćemo sa sto pasa???”, upitale su se volonterke koje su na Facebook profilu azila objavile i video s mjesta događaja.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...