Zadar domaćin adrenalinske sportske senzacije; Na plaži Borik se ovog vikenda održala jedinstvena međunarodna utrka “Alpe Adria Jet Ski Tour”

Jedinstvena međunarodna utrka ꞋAlpe Adria Jet Ski TourꞋ – powered by Falkensteiner Premium Camping Zadar, održala se ovog vikenda na plaži Borik.

Sudionici ovog adrenalinskog natjecanja stigli su u Zadar iz čak 24 zemlje Europe, a posebno je zamijećen dolazak mladog jet ski znalca Rasheda Ahmada Aldawasa, koji je na ovaj događaj potegnuo čak iz dalekog Kuvajta te osvojio 1. mjesto u disciplini ꞋRunabout GP2Ꞌ i 2. mjesto u disciplini ꞋRunabout GP1Ꞌ.

”Ljubav prema Jet Skiju naslijedio sam od svog oca, a počeo sam ih voziti već kao dječak sa svega šest godina. Iznimno mi je drago da sam imao priliku prisustvovati ovom natjecanju, ovo je moj drugi nastup u Europi i prvi u Hrvatskoj, ali sam siguran kako ću se ponovno vratiti u Zadar jer sam zbilja uživao”, poručio je Rashed.

Iznimno zadovoljan, kako ishodom utrke, tako i lokacijom održavanja bio je i Josef Pochendorfer, pobjednik kategorije ꞋFreestyleꞋ. Iako već godinama dolazi kod prijatelja u Biograd na Moru i poznaje zadarsku regiju, ovog puta posebno je uživao u čarima Falkensteiner Premium Campinga Zadar, a na ovo natjecanje došao je vlastitim kamperom.

Ni vjetrovito popodne ni jaki valovi nisu omeli dobar provod natjecatelja i gledatelja. Jednu od pobjeda odnio je i naš Slaven Ivančić i to u disciplini ꞋSKI GP2Ꞌ, uz 2. mjesto u disciplini ꞋSKI GP1Ꞌ.

”Sve je bilo i više nego odlično, čak i valovi i vjetar koji bi neke malo zabrinuli, nama su bili posebno veselje jer je tada vožnja još uzbudljivija”, izjavio je Slaven Ivančić.

Utrka se održala na dijelu plaže ispred Falkensteiner Premium Campinga Zadar, jedinog kampa s pet zvjezdica u Dalmaciji. Sudionike ovoj natjecanja oduševile su mobilne kućice svojim dizajnom, potpuno opremljenom kuhinjom i vlastitom terasom za opuštajuće trenutke. Ekskluzivnost lokacije unutar zatvorenog resorta, kao i najviši standardi i propisi za siguran i ugodan boravak, nesputana priroda, ali opet udaljena tek desetak minuta hoda od središta grada čine Falkensteiner Premium Camping Zadar idealnom lokacijom, kako za sportska natjecanja poput ꞋAlpe Adria Jet Ski TouraꞋ tako i za odmor.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...