Žuža, ŽKK Zadar: “Ekipu za novu sezonu sastavit ćemo od djevojaka mlađih od 2003. godišta”

Pripreme košarkašica ŽKK Zadar pred početak nove sezone u punom su jeku, igračice Samira Žuže prošle godine ispali su iz Premijer lige te će ove godine igrati u drugom rangu natjecanja, odnosno u Prvoj ligi.

Žuža je pripreme sa svojim igračicama počeo još prije tri tjedna, i zadovoljan je dosadašnjim dijelom rada.

Najprije smo radili u Parku Vladimira Nazora, sad smo u dvorani na Višnjiku. Prošle godine smo ispali iz elitnog ranga jer smo igrali samo s kadetkinjama i juniorkama, već sad mi nedostaje pet igračica iz prošle sezone, tako da opet moram uključiti u prvu ekipu još mlađe cure. Najstarija igračica mi je 2003. godište, sve ostale su mlađe i od toga ću napraviti ekipu za novu sezonu. Ništa mi drugo ne preostaje, prvenstvo ćemo izgurati s tinejđericama, jasan je Žuža.

Prvenstvo počinje 26. listopada, vremena za uigravanje još ima.

Tko se to ne bi želio vratiti u društvo najboljih, ali budimo realni teško ćemo to postići samo s kadetkinjama i juniorkama. Da su mi ostale tri nositeljice od lani, pritom mislim na Laru Špinderk, Magdalenu Dražić i Valeriju Prtenjaču, mogli bi se nadati ekspresnom povratku, ali ovako teško, svejedno borit ćemo se, pa što bude. Prvu pripremnu utakmicu igrat ćemo u Višnjiku u subotu 18. rujna, protiv Rijeke ili Splita, završio je Samir Žuža.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...