ČETVRTI PORAZ Nogometaši Zadra pružili očajnu igru u Hrvacama, Blatnjak: “Nemam komentara, izgubili smo i to je to”

Još jednu očajnu igru pružili su jučer nogometaši HNK Zadra koji su u susretu osmog kola 3. HNL-jug poraženi na gostovanju u Hrvacama rezultatom 2-0. Pogotke za Hrvace postigli su Milinović u 27. minuti i Andrić u 90. minuti utakmice. Zadrani se na prvenstvenoj ljestvici nalaze tek na trinaestom mjestu sa svega osam osvojenih bodova u konkurenciji osamnaest klubova, uz gol razliku 10-10,  ovo im je ukupno četvrti prvenstveni poraz, od čega drugi gostujući. Slijedi domaća utakmica sa Zagorom iz Unešića, ali prije toga HNK Zadar će iduće subote 9. listopada u 17 sati odigrati prijateljsku utakmicu s splitskim Hajdukom.

Sigurno da će sljedećih nekoliko dana biti vruće na Stanovima, trener Želimir Terkeš je na udaru kritika, momčad mu već četvrtu utakmicu nije postigla zgoditak, očekivanja prije sezone su bila puno veća, uložilo se u dovođenje trenerskog i igračkog kadra. Doveden je i Brazilac Jean Felipe de Abreu, ali sve je to palo u vodu nakon mizernih igara zadarske momčadi. Da li će doći do nekih promjena unutar same momčadi, ili možda slijedi šok terapija i smjena trenera tek ostaje za vidjeti.

Nitko nije bio previše raspoložen za izjave nakon jučerašnjeg poraza, jedino je pomoćni trener Dragan Blatnjak nezadovoljno izjavio:

– Nemam komentara, izgubili smo i to je to, idemo dalje, što sad. Nije bilo dobro to što opet nismo postigli zgoditak, nervozno je kazao Blatnjak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...