HDZ: “Jedino u čemu su Radeta, Enio, Rubeša i Pupić superiorni jesu uvrede, beštime i sramota koju čine ovom gradu”

Iz gradskog ogranka HDZ-a osvrnuli su se na neprihvaćanje rebalansa proračuna na sjednici Gradskog vijeća. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Završila je još jedna sjednica Gradskog vijeća na kojoj smo opet vidjeli kako većina – sastavljena od još malo pa bivšeg SDP-a, Akcije davno mladih i liste Enia zečjeg srca, a pod vodstvom potpuno dezorijentiranog kormilara Marka Vučetića – sramoti samu sebe. Ipak, puno je gore od toga što oni sramote sebe to što pretvaraju u ruglo grad u kojem žive, jer toliko nekulture, neznanja, zlobe i frustracija ovaj grad nikada nije doživio, a ponajmanje zaslužio.
Njihovo jedino geslo je biti protiv svega, “samo budi protiv”! A što nude kao rješenje?

Apsolutno ništa, osim malih i velikih laži, dezinformacija, podmetanja i etiketiranja svega i svakoga izuzev sebe i svojih pajdaša i sponzora.

Da su takvi likovi odlučivali o ovom gradu proteklih desetljeća, počevši od njegove obrane u Domovinskom ratu pa do ubrzanog razvoja i realizacije čitavog niza kapitalnih projekata koji su razvili Zadar u jedan od najprivlačnijih gradova Hrvatske – postali bi prvorazredna kulturna i gospodarska provincija Europe.

Bilo je u Gradskom vijeću i prije različitih stavova, prijedloga i sukoba mišljenja, ali uvijek su svima Zadar i zadarski interesi bili prije i iznad svega! Ovo što danas radi većina u Gradskom vijeću na čelu s Radetom, Enijem i Rubešom/Pupićem, podsjeća na Herostrata iz antičkoga doba, čovjeka koji je zapalio veliko svetište, hram u Efesu, i to iz puke želje da postane slavan i značajan. Tako i ovi današnji Herostrati guše ovaj grad i sve njegove svetinje samo iz puke želje da budu značajni i ništa više, tražeći svoje promašene puteve, nerealizirane ambicije i frustracije, a sve s dijagnozom lažne superiornosti.

Jedino u čemu su oni superiorni jesu uvrede, “beštime” i sramota koju čine ovome gradu. Naravno da ih nakon sljedećih izbora, kad god oni bili, više neće biti nigdje jer se Zadrani ne žele sramiti svoga Gradskog vijeća, ne žele zastoj u razvoju grada, ne žele “beštime”, vrijeđanje i sramoćenje. Nažalost, do njihova odlaska s političke scene, šteta koju rade bit će nemjerljiva!

Naš Zadar sa svojom sjajnom perspektivom, s 30-godišnjim statusom lidera u razvoju i napretku, zahvaljujući ovakvim iluzionistima može postati samo jadni fenjeraš, odnosno primjer kako tri “luda” mogu uništiti što su generacije i generacije mukotrpno s ljubavlju gradile.
Quo vadis, Zadre naš jedini?”

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...