HNK Zadar: “Najoštrije osuđujemo istup i uvrede Pupića Bakrača. Na to ćemo reagirati pravnim putem”

Povodom javnog istupa gradskog vijećnika Marka Pupića Bakrača, iz HNK Zadar reagirali su priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

“Iako najčešće ne reagiramo na skupljanje jeftinih političkih poena, ovaj put smatramo potrebnim javno osuditi istup vijećnika Akcije mladih Marka Pupića Bakrača sa sjednice Gradskog vijeća.

Prvenstveno, HNK Zadar najoštrije osuđuje vrijeđanje, neistine i uvrede upućene našim sportskim kolegama iz Nogometnog kluba Sloga za koje je Marko Pupić Bakrač izjavio da ‘se skupe u gostioni pa polupijani dođu na utakmicu’.

U svom daljnjem performansu izrekao je optužbe na račun predsjednika Damira Kneževića u kojem ga bez ikakve utemeljene osnove optužuje da Zadraninu Danijelu Subašiću ne dozvoljava ulazak u klub. Podsjetimo, HNK Zadar uživa punu podršku Danijela Subašića koji pomaže Klubu u organizacijskom, financijskom i savjetodavnom smislu čemu je i javnost mogla svjedočiti. Između ostalog, Subašić je zaslužan za kompletnu renovaciju prostora u i oko svlačionica na Stanovima koje je ovo ljeto opremio i izgradio svojim rukama. Javnosti je poznata i činjenica koju je Danijel sam iznio u jednom medijskom istupu- da je trenirao u Klubu šest mjeseci te da se imao namjeru i registrirati u slučaju da nije došlo do dogovora s HNK Hajduk. Također je podrška bila vidljiva svima koji su se u subotu, 9. listopada 2021. godine pojavili na humanitarnom okupljanju na Narodnom trgu koje je Klub organizirao u sklopu projekta ‘Zadarska dica’, a koje je svojim dolaskom podržao i Danijel.

Na ovakve i slične istupe ćemo u zaštiti Kluba, njegovih djelatnika i svih onih koji podržavaju HNK Zadar, reagirati pravnim putem”, priopćili su iz kluba.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...