KIARA ŽELI ŽIVOT Zadarski motoristi pokrenuli humanitarnu akciju za pomoć teško bolesnoj djevojčici, i vi možete donirati

Članovi, simpatizeri i prijatelji grupe “Đir oko Borika” pokrenuli su humanitarnu akciju za šestogodišnju Kiaru Goršić iz Tribunja kojoj je tijekom ljeta dijagnosticiran iznimno rijedak zloćudni tumor na mozgu, a liječenje treba nastaviti u Americi.

“Dragi prijatelji, molim vas ovu objavu pročitajte do kraja jer ovo je tek prva objava u nizu za veliku humanitarnu akciju, akciju u kojoj će sva hrvatska srca dobrih ljudi kucati za jedno malo a to je KIARA GORŠIĆ iz dragog nam Šibenika. Njezini tužni roditelji obratili su se institucijama za pomoć oko liječenja njihove djevojčice, neke dostupne faze liječenja su učinjene, ono što najtragičnije, radi se o vrlo teškoj bolesti za koju postoje tek malene šanse izliječenja u USA, dakle, radi se o, nažalost, eksperimentalnoj metodi, koja unatoč tome stoji enormnu sumu novca. Mislim da bi svatko od nas postupio na isti način. Glas vapaja se vrlo brzo pročuo po cijeloj Hrvatskoj i između ostalih koji su žurno reagirali su bili MK ZELENI VITEZOVI, hrvatska podružnica MMC GREEN KNIGHTS i predložili su skup svih motociklista Hrvatske na šibenskom mostu 23.listopada u 11.00 sati kako bi roditeljima predali donacije te nakon toga u vrlo posebnom defileu dali osobiti značaj ovoj hvale vrijednoj akciji”, napisao je administrator grupe Duško Brala.

Okupljanje je u Zadru, caffe bar Yachting, 23.10. u 08.00 sati, a zajednički polazak za Šibenik oko 09.15 sati.

Oni koji su spriječeni za odlazak mogu doći predati ili poslati po nekom donaciju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...