MASOVNA TUČNJAVA U NOĆI Zbog nesuglasica u prometu potukla se petorica mladića, dvojica su teško ozlijeđena

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela Sudjelovanja u tučnjavi.

Naime, u nedjelju, 03. listopada oko 01.10 sati u Ulici 84. Gardijske bojne Termiti, na ulici je zbog prethodnih nesuglasica u prometu došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između više osoba.

Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su se tri muške osobe u dobi od 27, 21 i 20 godina međusobno fizički sukobili s  22-godišnjakom i još jednim maloljetnikom. Tom prilikom 27 i 22 godišnjak su zadobili teške tjelesne ozljede. Stariji mladić još uvijek je u liječničkoj obradi , dok je 22-godišnjak zadobio prijelom noge.

20-godišnjak, 21-godišnjak i 22-godišnjak su bili pod utjecajem alkohola, od kojih je najviše promila, 0.93, imao najstariji mladić.

Protiv njih trojice (20,21,22 godina) te maloljetnika, nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog sumnje na kazneno djelo Sudjelovanje u tučnjavi, dok je se kriminalističko istraživanje nastavlja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...