Netko je u Biogradu upucao psa sačmaricom punjenom soli; “Namjera je bila sakaćenje i patnja”

Na stranici Shepherd Biograd objavljene su zastrašujuće fotografije ozlijeđenog psa za kojeg se prvo mislilo da ga je udario automobil u Osječkoj ulici u Biogradu.

Pas je hitno prevezen u veterinarsku stanicu u Zadru na rendgen i šivanje gdje je utvrđeno da je upucan iz sačmarice napunjene krupnom soli.

-Iz rendgenskih snimki mogu se vidjeti komadići soli koji su nanijeli ozljede psu pa ih se tako našlo u oku, čeljusti, nogama… Namjera punjenja sačmarice krupnom soli bila je da se psa ne usmrti već da mu se nanesu teške ozljede, sakaćenje i patnja, napisali su iz Udruge za školovanje ljudi i pasa i zaštite životinja “Shepherd” Biograd.

-Pas će preživjeti, noge nisu polomljene, vilica je napukla ali će zarasti, oko je sanirano ali ima rupu i postoji mogućnost gubitka tog desnog oka uslijed udarca, izvijestili su iz udruge nakon veterinarske obrade.

Pas je čipiran i ima vlasnika, a o mučnom činu odmah je obavještena policija koja je po dojavi izašla na teren i napravila zapisnik.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...