Nova sezona za odbojkaše Zadra u Superligi; Masnić: “Krećemo protiv Marsonije koja nam je tradicionalno neugodan protivnik”

Danas počinje nova sezona za odbojkaše Zadra u Superligi gostovanjima u Slavoniji. Igrači Marina Masnića najprije danas u Slavonskom Brodu u 19 sati igraju protiv Marsonije susret trećeg kola, dok već sutra u 13.30 sati u Osijeku gostuju kod Murse. Zadrani na put kreću danas u 10 sati, a utakmice je najavio trener Masnić.

– Krećemo najprije protiv Marsonije koja nam je tradicionalno neugodan protivnik, samo jednom smo slavili u Slavonskom Brodu, mislim da ništa lakše neće biti ni danas. Dosta smo oslabljeni u odnosu na lanjsku sezonu, nekolicina prvotimaca nam je prestala sa aktivnim igranjem, tu prvenstveno mislim na našeg dugogodišnjeg kapetana  Antonija Suraća, koji će od ove sezone biti moj pomoćnik. Naš roster sačinjavat će uglavnom kadeti i nešto malo seniora. Već za manje od 24 sata gostujemo kod Murse koja je apsolutni favorit, ta utakmica poslužit će nam kako bi se uigrali za nastavak sezone, govori Marin.

S čime bi bili zadovoljni na ovoj mini turneji po Slavoniji ?

– Svakako bi nas zadovoljila jedna pobjeda, mislim da protiv Marsonije imamo izglede pobijediti. Naglasio bi da je tek početak Superlige, imali smo samo jednu pripremnu utakmicu tako da smo velika nepoznanica i sami sebi. Naš glavni cilj je izboriti ostanak, a konkurenti će nam biti upravo Marsonia, zatim Gorica, Rijeka, Sisak i Rovinj. Svi su igrači zdravi i spremni, jedino će zbog radnih obveza nedostajati Zvonimir Barić i Dino Jurlin, završio je Marin Masnić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...