NOVI PORAZ Krka nadskakala Zadar, Perinčić: “Nismo se potukli kako smo se dogovorili prije utakmice”

Zadar je u 4. kolu AdmiralBet ABA lige poražen od Krke u Novom Mestu 80:66. Momčad Ivana Perinčića je otvorila susret sa serijom 8:2, no domaćini su odgovorili sa svojom serijom od 13:4 te su preuzeli vodstvo koje su zadržali do kraj susreta.

Najveća priča ove utakmice je bio skok Krke, domaćin je nadskakao Zadar 40:18 uz čak 16 skokova u napadu.

Slovenski sastav je prelomio utakmicu u trećoj četvrtini nakon što su napravili seriju od 10:2 za visoko vodstvo 64:50 uoči posljednje četvrtini. U četvrtoj četvrtini Zadar nije zaprijetio vodstvu Krke, te je momčad Dalibora Damjanovića došla do svoje druge pobjede u regionalnoj ligi.

Domagoj Vuković je upisao 15 poena, 5 skokova, 3 ukradene lopte i 2 blokade, dok je Antonio Jordano zabio 10 poena.

Za Krku Rok Stipčević je imao 19 poena, 5 skokova i 3 asistencije dok je Jurij Macura susret završio sa 17 poena i 16 skokova.

Ivan Perinčić, trener Zadra: “Danas je presudilo to što nas je Krka potpuno nadskakala, 16 skokova u napadu je previše. Nismo se potukli kako smo se dogovorili prije utakmice. Imali smo puno problema u pripremi za ovu utakmicu, Luković je imao problema sa zglobom i Carter je dan prije puta ozlijedio drugi zglob. Danas smo bili premekani, pogotovo u igri jedan na jedan, nismo bili u bonusu i primili smo previše laganih poena.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...