Perinčić nakon poraza od SC Derbyja: “Ovo je zabrinjavajuće, pod hitno moram napraviti sastanak!”

Zadar je u drugom kolu AdmiralBet ABA lige poražen od SC Derbya 94:78.

Na samom startu utakmice SC Derby se pokazao kao bolji protivnik, otvorili su susret sa serijom od 8:2.

No, Zadar je nakon toga uspio preuzeti vodstvo, nakon prvih 10. minuta gosti su imali prednost 17:20.

Obrana Zadra nije bila na pravom nivou u nastavku utakmice, u drugoj četvrtini crnogorski sastav je u prvih pet minuta druge četvrtine zabio 22 poena dok su Zadrani uspjeli zabiti 5 poena. Momčad Ivana Perinčića je nakon toga napravila seriju od 11:0, te su na poluvremenu otišli s zaostatkom od -2 (43:41).

U drugom poluvremenu Zadrani nisu imali odgovor za Fletcher Mageea, koji je u drugom dijelu uspio zabiti 17 poena. Plavo-bijeli se nisu uspjeli vratiti u igru, te je ovog puta pobjeda otišla na stranu SC Derbya.

Martin Junaković, Uroš Luković i Justin Carter su bili najbolji u redovima Zadra, Junaković je zabio 17 poena uz 3 asistencije i dvije ukradene lopte. Uroš Luković je imao 15 poena, 5 skokova i 2 blokade, dok je Justin Carter bio najbolji strijelac za goste s 19 poena uz 7 skokova.

Za SC Derby Fletcher Magee je upsiao 20 poena.

Ivan Perinčić, trener Zadra:

”Ako misliš pobijediti u gostima ne smiješ primiti 94 poena. Nedopustivo smo ušli u utakmicu i stvarno nemam ništa pametno reći nakon ovakve utakmice. SC Derby je imao vrhunski šuterski dan, ali to je tako kad dopustiš protivniku da se razigra. SC Derby je sve to iskoristio i zasluženo su pobjedili. Mi imamo puno stvari za riješiti, jer mi ne možemo igrati utakmicu gdje nam se tri nositelja ne pojave na utakmici. Pod hitno moramo napraviti jedan sastanak da vidimo kako dalje jer ovo je sad zabrinjavajuće.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...