Predstavljen Vladimir Anzulović: “Najveća mi je želja prenijeti energiju igrača na publiku”

Danas je na konferenciji za novinare predstavljen Vladimir Anzulović.

Govorio je o svom dolasku u Zadar, ciljevima za sezonu i što želi vidjeti od ekipe ove godine.

Već nekoliko dana ste u Zadru, odradili ste nekoliko treninga s ekipom, kako se osjećate i kakvi su dojmovi nakon prvih treninga?

“Osjećam se dobro, kao što znate kad se dogodi nespretna situacija pa se promjeni trenera uvijek dođe do nekog šoka u ekipi, tako je i sada. Zadovoljan sam kako ekipa reagira, naš je zadatak da to stanje pozitivnog šoka probamo produžiti na što duži period,” otvorio je press konferenciju Vladimir Anzulović.

Koji su ciljevi za ovu sezonu s ovom ekipom?

“Znaju se ciljevi, nema tu puno tajni. Moja najveća želja je da pokušamo prenijeti energiju igrača na publiku. Ako to uspijemo onda će biti jako teško igrati protiv Zadra. Svjestan sam da bilo koja publika u Hrvatskoj, pogotovo zadarska, se ne može prevariti, ako osjete da igrači puštaju srce na terenu i ako ja još tu pomognem s kojim savjetom onda bi to mogla biti dobra kombinacija,” istaknuo je Anzulović.

Što može Vladimir Anzulović donijeti Zadru?

“Ja mogu ponuditi svoj neki pogled na košarku, neki od vas znate kako je to dok neki od vas ne znate. U jednoj sinergiji i dobroj atmosferi mislim da možemo igrati dobru košarku.”

U narednom periodu čeka vas težak raspored.

“Sigurno neće biti lako, ne želim raditi veliku razliku između AdmiralBet ABA lige i Hrvatskog prvenstva ali u koju god utakmicu uđemo u naredna dva-tri tjedna neće biti lako,” kratko je komentirao nadolazeći raspored trener Anzulović.

Vladimir Anzulović će voditi svoju prvu službenu utakmicu kao trener Zadra u petak kad u dvorani Krešimira Ćosića dolazi Alkar u sklopu 7. kola HT Premijer lige.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...