Cestitka_Uskrs

Puntamičani danas gostuju kod Gorice, Kuliš: “Imaju momčad koja u svom napadačkom arsenalu ima cijeli niz opasnosti”

Košarkaši Sonik Puntamike danas u petom kolu hrvatskog prvenstva gostuju kod Gorice. Igrači Stipe Kuliša u prva četiri kola upisali su dvije pobjede i dva poraza, a posebno je upečatljiv bio junački otpor koji su Puntamičani u subotu pružili favoriziranoj Ciboni. Vremena za odmor i procesuiranje napravljenog protiv ponajbolje hrvatske momčadi nije bilo previše jer već danas slijedi novi izazov protiv momčadi Josipa Sesara koja nakon dva vezana poraza traži povratak na pobjedničke staze. Fizičko i psihološko pražnjenje protiv „Vukova“ ostavilo je posljedice, no „Soniksi“ žele dobrim izdanjem na parketu potvrditi naporan rad na treninzima i pokazati da će i ove sezone svima biti opasan suparnik.

– Nadam se da ćemo utakmicu protiv Cibone tretirati na motivirajući način, jer to što je lopta ušla sa sirenom ne mijenja kvalitetu naše izvedbe. Jedino bez čega smo ostali je taj jedan bod, a bodova će biti u nastavku sezone. U momčadi imam zaista karakterne igrače koji znaju da osim Cibone imamo još deset suparnika protiv kojih bodovi jednako vrijede i da svakoj utakmici trebamo pristupiti na isti način – kazao je Stipe Kuliš.

„Bikovi“ su nakon početne dvije pobjede u posljednja dva susreta poraženi od Cibone i Splita te protiv Puntamičana traže novi trijumf kojim bi se vratili na pozicije koje vode u Ligu za prvaka.

– Gorica ima kompletan igrački kadar kojim može prijetiti i iz vanjske i iz unutrašnje linije. Imaju momčad koja u svom napadačkom arsenalu ima cijeli niz opasnosti, međutim mi smo u dosadašnjem dijelu prvenstva, izuzev prve utakmice, pokazali da je naš forte na defenzivnoj strani parketa gdje držimo ekstremno visoku razinu i nadam se da ćemo doskočiti današnjem suparniku u njegovim idejama – dodao je Kuliš.

Za susret neće konkurirati kapetan Dino Palčić i mladi Luka Tomas koji se još uvijek nije u potpunosti oporavio od prošlotjedne viroze. Utakmica se igra u Gradskoj sportskoj dvorani Gorica s početkom u 18 sati, uz izravan prijenos na HKS TV-u.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...