Pupić Bakrač: “U skupštini vrije, Bobi ne zna di je, luđi je nego prije, nema čiste dvije, kako dobiti vijećnike brije…”

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije Marko Pupić Bakrač poslao je priopćenje za medije koje prenosimo u cijelosti, zajedno s još jednom pjesmicom koju je sastavio:

“Jednom davno dok je Reno bio ugledni građanin , vlasnik medija , nogometa… svega sastajao se sa njim tadašnji ravnatelj policije Oliver Grbić. Na prigovor lokalnog policajca , načelnika u zadarskoj policiji  Oliveru da je o kontaktima sa takvom osobom po pravilu službe trebao sastaviti službenu zabilješku Oliver odgovori : „ Tebi su svi kriminalci „ . Taj zadarski policajac je danas bivši policajac.

U novije vrijeme po Hrvatskoj se počelo hapsiti i procesuirati političare zbog trgovine utjecajem ( najnoviji slučaj Posavec). Kupovine mandata i trgovine utjecajem daleko najviše je bilo na našem području. A ni jednog procesuiranog slučaja !? Sigurno je to veliki uteg za našeg načelnika u policiji . Evo kruže glasine da se upravo shopingira po Županijskoj skupštini. Sigurno će naš načelnik učinit sve da skine stigmu da baš nikoga ne može uhvatiti u tim ponavljajućim rabotama . Pa između dva ručka ,ili dvije večere,  svejedno sa visokopozicioniranim hdzeovcima, moguće i sa Bobijem upreže sve svoje snage da locira, identificira i uhiti počinitelje. Sretno mu bilo !”

 

SJEME ZLA

U skupštini vrije

Bobi ne zna di je

Luđi je nego prije

Nema čiste dvije

Kako dobiti vijećnike brije

Noćima ,danima  bdije

Dal da kupuje ili bije

Sjeme zla u njemu klije

Što smjera ni ne krije

Ruka ruku mije

Para će da lije

S judama će da pije

Bog mačka nije

Slomiti će bagra šije

Čekaju ih budale dvije

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...