Riješte se masnoća oko trbuha uz kriolipolizu – celebrity tretman u Xbody studiju u Zadru!

Riješite se sala kriolipolizom!  Prvi  u Zadru  imamo najsuvremeniji  uređaj  nove generacije  za celebrity tretman koji  je  neinvazivna  alternativa  liposukciji!

Lokalizirane masne naslage i celulit prirodan su način na koje tijelo pohranjuje višak masti. Taj višak masti, osim što nam nije estetski prihvatljiv, upućuje na nezdrave životne stilove koji potiču njegov razvoj.

Čak i kada prijeđete na zdrav način života, koji uključuje pravilnu prehranu i vježbanje, moguće je da će na određenim područjima ostati nakupine masnoća kojih se nikako ne uspijevate riješiti. Ta područja su najčešće trbuh, bedra, koljena, nadlaktice i leđa. Kako ih se riješiti?

OPIS ZAHVATA:

Kriolipoliza  je vodeći tretman u svijetu za neinvazivnu redukciju masnog tkiva koji djeluje na principu kriolipolize, odnosno, jedinstvenom tehnologijom zamrzava i eliminira masne stanice. Do danas je izveden preko osam milijuna puta što je potvrda sigurnosti i efikasnosti tretmana. Bezbolna je alternativa liposukciji, a prvi uređaj nove generacije u Hrvatskoj nalazi se upravo u Xbody studio u Zadru.

Uredaj ima 4 sonde koje se mogu staviti npr. samo na trbuh ili na dijela tijela, trbuh i bokove ili unutarnji dio nogu ili ruke…

Tehnologija zamrzavanja, poznatija kao kriolipoliza, daje dugoročne rezultate koji problematična područja čine mnogo manje problematičnima. Naime, masne stanice ne vole hladnoću i na određenoj temperaturi će se jednostavno smrznuti. Kada se dogodi smrzavanje sala ili smrzavanje celulita, tijelo će prirodno eliminirati mrtve stanice u roku od 3 mjeseca, što će rezultirati s do 27% nepovratnog smanjenja broja masnih stanica u tretiranom području.

Svi imamo određenu količinu masnih stanica čiji se broj prestaje povećavati nakon puberteta. Kad dobivamo na težini, povećava se volumen masnih stanica, ali ne i njihov broj. Neki pojedinci mogu imati tvrdokorne nakupine masnoće na određenim dijelovima tijela, koje je, unatoč prehrani i tjelovježbi, teže smanjiti. Riječ je najčešće o trbuhu, bedrima, koljenima, nadlakticama i leđima.

Više o svemu možete pogledati na WEB stranici dok termin možete rezervirati na telefon 095/351-6143. Tretmani se odvijaju u sportskom centru Višnjik, Splitska 3. (Xbody studio Zadar / prostorije bazena).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...