Sexymotherfuckers i Vice Versa imaju novi hit; Noćne more su priča o ‘dalmatinskom galebu’ koji zavodi strankinju

Sexymotherfuckersi, dalmatinski hop cup, kako ga oni vole nazivati, te Vice Versa, dalmatinski metalac, ovoga puta su pripremili pravu glazbenu poslasticu koja će se svidjeti mnogima koji na trenutak žele pobjeći od uobičajenih akorda i melodija koje kruže hrvatskim Jadranom.

– Pjesma Noćne more je tužna priča o klasičnom dalmatinskom galebu koji pokušava zavesti kakvu Čehinju ili Poljakinju na našoj jadranskoj obali, te daje uvid u njegove unutarnje probleme s kojima se on svakodnevno nosi, rekao za Croatia Records Marin iz Sexymotherfuckersa, dok je Ivo nadodao:

– Kako drugačije kanalizirati taj bijes nego kroz žestoku glazbu. Iz tog razloga, poželjeli smo nekog dovesti za suradnju, ali nitko nije bio slobodan osim Vice Verse, pa što ćemo sad.

O suradnji su upitali i Vicu za komentar:

– Meni je Zadar uvik bija drag.

Za pjesmu Noćne more je snimljen i spot na području Nina krajem ovog ljeta. Ova naizgled čudna i relativno nespojiva kombinacija žanrova je polučila jednom nadasve zanimljivom pjesmom, koja će vas zasigurno iznenaditi. Osim toga, dokazala je da Split i Zadar stvaraju i čuvaju jednu drugačiju dalmatinsku pismu.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...