SKANDAL u šatoru zadarske bolnice; Nazdravljaju pivom i gledaju meč Filipovića dok previjaju ranjenog prijatelja

Večernji list došao je u posjed snimke koja pokazuje kako pijani dvojac previja ozlijeđenog prijatelja u Covid šatoru kod Opće bolnice Zadar.

I dok jedan previja muškarca koji je pao niz stepenice i ima puknutu usnicu i slomljen zub, drugi snima. Koriste medicinski materijal, zavoje, čak i injekcije i nazdravljaju pivom.

Govore moraju pomoći svom prijatelju jer osoblje navodno pije kavu. Koriste i kompjuter za kojeg tvrde da je bolnički i to za gledanje borbi Mirka Filipovića.

– Kad ti ovdje nitko neće vodim te na šivanje u Benkovac – tvrdi jedan od muškaraca u videu te kaže da će sve ovo završiti u novinama.

Ravnatelj zadarske opće bolnice Željko Čulina potvrdio im je da je video nastao u šatoru COVID odjela zadarske bolnice.

– Sve se dogodilo nedavno i nažalost ti su ljudi tamo napravili to što ste vidjeli. Nije istina da nikog nije bilo tamo. Mi smo ih medicinski obradili, a oni su potom radili to što ste vidjeli u videu. Jedan od njih je bio pozitivan, a druga dvojica su otišla u izolaciju – rekao im je kratko ravnatelj zadarske opće bolnice Željko Čulina i na upit kako je bilo nadzora ako se vidi da su muškarci u praznom šatoru koristili i medicinski materijal poput injekcija i zavoja, pili pivu, koristili kompjuter rekao:

– Zato smo o svemu i obavijestili policiju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...