Iz Tornada najavili bojkot zbog Marčinkovića, Longin: “Bilo je utakmica s njima i bez njih. Ako nam netko ne želi davati podršku, mi tu ne možemo ništa”

Udruga navijača Tornado Zadar je na svojoj Facebook  stranici najavila kako će zbog  Pavla Marčinkovića koji im je ” trn u oku “, ubuduće  bojkotirati  sve utakmice KK Zadar. Ne mogu pripadnici Tornada oprostiti slavljeničko kidanje mrežice Pavla iz 2013. godine u dresu Cibone, baš protiv Zadra tijekom državnog prvenstva. Je li došlo vrijeme da je postalo opasno nastupiti u dresu Cibone, pa se vratiti u Zadar, to je pitanje za sociologe, psihologe i za dublju je analizu.

Team manager KK Zadra Branimir Longin ima svoje mišljenje  oko svega.

– Žao mi je da je tako, ali neće to ništa promijeniti,  mislim da bi bilo u redu da mi kao momčad i Pavle kao igrač KK Zadar dobije podršku. Ako nam Tornado ne želi davati podršku, mi tu ne možemo ništa. Nadam se da će Pavle svojim igrama zaslužiti tu podršku, govori Longin.

Ružni povici na zgražanje svih ostalih u dvorani Krešimir Ćosić tijekom utakmice protiv Cibone upućeni su baš Pavlu, sigurno je da ih nije bilo nimalo lijepo za slušati ?

– Naravno da nisu bili lijepi povici , on je naš Zadranin i igrač je KK Zadar, kratko i jasno kazuje Longin.

 

Kako ćete bez Tornada na tribini ?

– Bilo je utakmica i sa Tornadom kao i bez njih, uvijek je bolje da nas se podrži, navija za nas, ali ako netko to ne želi, ili viče nekakve druge parole, ponavljam još jednom, mi na to ne možemo utjecati, govori team manager KK Zadra.

 

Pavle je nekada nastupao za Cibonu, je li to možda razlog ?

– Naša javnost u Zadru je takva da se ne daje podrška onom tko je nastupao za Cibonu. To je nekakav put na koji ne može nitko utjecati, pa niti navijač, kao ni sam igrač ako se nekome otvori šansa da jednom zaigrao za Cibonu, veli Longin.

 

Hoćete li to psihički smetati Marčinkoviću, sigurno mu nije drago bilo trpjeti sve te ružne, i  nadasve neshvatljive povike s jednog dijela tribine, samo je skrušeno sjedio i slušao, tko zna što je sve proživljavao u sebi ?

– Smetat će mu, nije mu drago, ali Pavle će se koncentrirati isključivo na košarku i na KK Zadar, završio je Branimir Longin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...