U Zadar stiže Gavellin Hotel Zagorje, ulaznice se puštaju u prodaju

Sljedeći tjedan, u srijedu, 20. listopada počinje nova sezona HNK Zadar s nagrađenom predstavom Hotel Zagorje Gradskog dramskog kazališta Gavella.

Nastala prema romanu Ivane Bodrožić, predstava je autorski projekt Anice Tomić i Jelene Kovačić.

Režiju potpisuje Anica Tomić.

Igraju Dijana Vidušin, Ksenija Pajić, Perica Martinović, Bojana Gregorić Vejzović, Ivana Roščić, Antonija Stanišić Šperanda, Ivana Bolanča, Tena Nemet Brankov i  Đorđe Kukuljica.

Ulaznice su u prodaji od petka, 15. listopada na blagajni HNK Zadar od 11 do 13 sati.

Na vrijeme osigurajte svoje mjesto u gledalištu!

Cijena ulaznice iznosi 80,00 kuna.

Hotel zagorje Ivane Bodrožić dirljiva je, potresna, kritična priča koja se lako čita, a teško zaboravlja – jedan je od nezaobilaznih naslova nove hrvatske književnosti. Roman je nagrađen  mnogobrojnim književnim nagradama među kojima je najvažnija nagrada Kiklop za najbolje prozno djelo u 2010.godini. U veljači 2012.njemački prijevod romana Hotel Zagorje izašao je u uglednoj izdavačkoj kući Hanser te u francuskoj Acte Sud.

NAGRADA HRVATSKOG GLUMIŠTA 2020. za najbolju predstavu u cjelini i za najbolje redateljsko ostvarenje.

28. FESTIVAL GLUMCA U VINKOVCIMA 2021., nagrada “Vanja Drach” za najbolju predstavu u cjelini.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...