Za predsjednika HSP dr. Ante Starčević izabran Zadranin Slobodan Dević, stranka je izašla iz stečaja

U Sisku je održan 1. sabor Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević nakon izlaska stranke iz stečaja. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Saboru su prisustvovali istinski ljubitelji stranke, pojedinci koji svaki dan žive i prakticiraju slogan stranke – vjera, obitelj i domovina. Pojedinci koji se bave politikom zbog istinske ljubavi prema državi, za koju su se nesebično borili.

Sabor je bio prožet optimizmom, nadom u bolje sutra, te govorima svih prisutnih koji su se borili za stranku nesebično dajući sebe, svoje vrijeme i svoja sredstva, nakon što je staro vodstvo stranke svojim djelovanjem istu odvelo u stečaj.

Na saboru stranke su prisustvovali delegati iz Zadarske, Splitsko-Dalmatinske, Dubrovačko-Neretvanske, Sisačko Moslavačke, Zagrebačke, Vukovarsko-Srijemske, Osječko -Baranjske  i Ličko-Senjske Županije. Na saboru je izabrano novo vodstvo stranke i sva ostala tijela prema statutu stranke.

Za predsjednika stranke izabran je gdin. Slobodan Dević.

Prisutni cijenjeni članovi redom su se zahvalili jednoglasno novoizabranom predsjedniku stranke Slobodanu Deviću i političkom tajniku Božidaru Lokinu na ustrajnosti u dvogodišnjoj borbi koja je dovela stranu do ovog Sabora.

Predsjedništvo stranke se zahvaljuje svima koji su nas podržavali protekle dvije godine, uz posebnu zahvalu svim našim članovim diljem Hrvatske koji su vjerovali u Hrvatsku Stranku Prava dr. Ante Starčević, jer stranka živi zahvaljujući njima.

Danas, sa novim vodstvom, krećemo u nove pobjede za bolje danas i sutra našeg naroda.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...