Zadarski nogometaši sutra dočekuju Jadran, Buljat: “Vrlo brzo ćemo se vratiti među vodeće momčadi na tablici”

Nogometaši HNK Zadra sutra s početkom u 15 sati na igralištu u Stanovima, su domaćini vodećoj momčadi 3. HNL – jug Jadranu iz Ploča. Igrači Želimira Terkeša trenutno na prvenstvenoj ljestvici zauzimaju deseto mjesto u konkurenciji osamnaest klubova ,sa 17 osvojenih bodova, pred svojim navijačima tražit će put prema svojoj šestoj pobjedi. Dodajmo, kako će ulaz za gledatelje biti slobodan uz predočenje COVID potvrde.

 

Jedan od najiskusnijih u redovima HNK Zadar Jurica Buljat (35) optimističan je pred sutrašnji susret.

– Respektiramo Jadran, ali moramo se okrenuti isključivo svojoj igri, ako budemo pravi protivnička momčad neće imati previše izgleda za pobjedu. Smatram da imamo jako kvalitetnu momčad, doduše, imali smo i nekoliko kikseva, naše pogreške moramo smanjiti na minimum, koncentraciju moramo podići na jedan veći nivo, smatra Buljat.

 

Može li se HNK Zadar vratiti među sam vrh prvenstvene ljestvice ?

– Vrlo brzo ćemo se vratiti među vodeće momčadi na tablici, samo da dovedemo u red tu našu koncentraciju, zbog koje smo i prosuli dosta bodova, dakle, moramo biti fokusirani na utakmicu do zadnjeg zvižduka suca. Moram spomenuti i to, kako sve momčadi koje dođu u Stanove postave u obrani taj čvrsti dvostruki blok i uporno čekaju našu pogrešku, ako to ne uspijemo probiti u prvih dvadeset pet minuta, tada se kod nas pojavljuje grč i nervoza. Bit će to dobro, vraćamo se u formu i sutra ćemo dati sve od sebe za ta tri boda, završio je Jurica Buljat.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...