Banović uoči gostovanja u Sinju: “Cilj nam je jedinstvena Treća liga, vjerojatno ćemo se i igrački pojačati”

Nogometaši HNK Zadar koji su u pozitivnom nizu od šest utakmica bez poraza, gostuju od 13.30 sati u Sinju kod Junaka u utakmici 17. kola 3 HNL- jug.

Nakon današnjeg kola uslijedit će prvenstvena stanka do 20. veljače iduće godine, podsjetimo, Zadrani se na ljestvici nalaze na desetom mjestu s 23 osvojena boda, šest manje od drugoplasiranog Hrvatskog viteza Posedarje, dok je Junak dvanaesti sa 20 bodova.

Gostovanje na Gradskom stadionu u Sinju najavio je iskusni 34- godišnji vezni igrač HNK Zadar Igor Banović, koji strahuje od teškog terena i moguće kiše.

Samo da ne bude kiša, tada bi po teškom terenu i blatu bilo jako teško igrati. Junak je jedna domaćinska momčad koja igra čvrsto, očekujem jednu tešku i tvrdu utakmicu s malo golova, nalazimo se u jednoj dobroj seriji bez poraza, ako bi uzeli sva tri boda u Sinju, uhvatili priključak prema vrhu ljestvice. Mislim da još možemo stići vodeće momčadi, svi su tu negdje na tri, četiri boda razlike, i ovi klubovi ispod nas su također svega nekoliko bodova odvojeni. Prvenstvo je jako teško, bit će velika borba i neizvjesno do samog kraja. Gledamo isključivo sebe, cilj nam je jedinstvena Treća liga, u ovoj prvenstvenoj pauzi vjerojatno ćemo se morati dodatno i igrački pojačati. Svjesni smo ako izborimo tu Treću jedinstvenu ligu, kako će biti vrlo teško izboriti ulazak u Drugu ligu, ova sezona nam je jedna velika prigoda da napravimo taj iskorak prema naprijed, kako bi ostvarili naš cilj, završio je Banović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...