FOTO Nova vizura igrališta kod Ekonomske, ravnateljica: “Osmislili smo i mjesto za nastavu izvan učinioca”

Nekadašnje betonsko igralište ispred Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole u Zadru poprimilo je sasvim novu vizuru.

Osim sportskih terena i trim staze duge 400 metara, u sklopu projekta vrijednog preko milijun kuna izgrađena je i vanjska učionica, mjesto koje će u posebice vremenu korone poslužiti svrsi.

Još trebamo postaviti sadržaje, poput koševa, mreža… Imali smo malih poteškoća zbog vremenskih neprilika, kiša je produljila radove, ali vjerujemo kako će projekt biti gotov za 15-ak dana. Posadili smo dosta zelenila i napravili malu učionicu na otvorenom koja će se koristiti za nastavu. Uspjeli smo uštedjeti nešto novaca kroz provedbu projekta, pa ćemo napraviti još jedan prostor za provedbu nastave izvan učionica, kaže nam ravnateljica Zdenka Sršen Juričević.

Projekt financira Županija kao osnivač, vrijedan je 1.054.00,00 kuna. Izvođač je riječki Arhos, a osmislio ga je Bogdan Marov iz Arhitektonskog studija Rene.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...