Gostovanje kod Cibone; Anzulović zadovoljan našim angažmanom, Junaković poručuje: “Moramo nastaviti istim putem”

U 9. kolu HT Premijer lige na rasporedu je derbi kola, susret između Zadra i Cibone u Zagrebu. Utakmica je zakazana za sutra, 5. studenog s početkom u 18 sati.

Cibona i Zadar trenutno drže istu poziciju u domaćem prvenstvu sa 6 pobjeda i 2 poraza.

Ova dva sastava već su jednom odmjerili snage u dvorani Krešimira Ćosića u AdmiralBet ABA ligi, kad su “Vukovi” slavili s minimalnom pobjedom. Od tog susreta Zadar je smijenio trenera, umjesto Ivana Perinčića došao je Vladimir Anzulović.

Prijenos utakmice će biti na Arenasport 2.

“I dalje sam zadovoljan kako momci rade, imaju sve pohvale od mene. Znam da smo igrali utakmicu protiv Cibone prije par tjedana, upisali smo minimalan poraz. Dobar rad na treningu i požrtvovnost igrača budi vjeru da im možemo uzvratiti za poraz,” rekao je Vladimir Anzulović.

“Izgleda da je Cibona u nekakvom padu, ali mislim da oni i dalje igraju dobru košarku. Mi moramo gledati sebe i nastaviti ovim putem kojim idemo ovih zadnjih par kola. Moramo se držati svega što smo se dogovorili, i što ćemo se još dogovoriti prije utakmice i moramo dati svoj maksimum na parketu u petak,” istaknuo je Martin Junaković.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...