Halloween je iza nas; Novi vijećnik ili covid redar koji budno prati da ekipa ne uđe na sjednicu bez potvrde?

Nakon drame koja se odvila pred sam početak sjednice Gradskog vijeća zbog uvođenja covid potvrda u javne i državne institucije, vrijeme je za malo smijeha.

U samoj vijećnici ‘ništa nova’. Stišale se su se strasti, zastupnici su zauzeli svoje pozicije i počela je govorancija koju bi većina okarakterizirala kao dosadnu.

No, jedne svjetleće oči koje su nas promatrale sa stola predsjedavajućih, ukrale su pažnju i razbile monotoniju. Pogledali smo na kalendar, Halloween je iza nas. Nepoznatog nam gosta nitko nije službeno predstavio, pa se samo možemo zapitati je li riječ o novom vijećniku koji je iskoristio današnju gužvu i infiltrirao se među predstavnike lokalne vlasti, možda doušniku Ureda gradonačelnika ili naprosto covid redaru koji budno prati da se Pupić Bakrač i ekipa bez potvrda ne ušuljaju na sjednicu. Uostalom, ako mogu domari i čistačice u školama, zašto jedna sova ne bi bila zadužena za red u vijećnici.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...