Interes iznad svih očekivanja; Na punktu u Kalima u dvije subote cijepljeno 311 otočana

Drugu subotu za redom u područnoj školi Općine Kali, organizirano je cijepljenje protiv Covid-a 19, koje je ponovno pobudilo velik interes otočana, ovaj put iznad svih očekivanja, javlja Frank Mišlov, načelnik Stožera civilne zaštite Općine Kali.

Zbog velikog zanimanja, došlo je u početku do malih tehničkih poteškoća i stvaranja redova, no ubrzo je i to riješeno. Medicinskom timu iz Ordinacije opće medicine Ugljan, dr. Zvonku Mišlovu i medicinskoj sestri Ani Graf Štrmelj, pridružili su se dr. Radovan Jozić, dr. Selvestra Kolega, uz medicinsko tehničko osoblje, Natašu Suntešić i Luciju Dorkin. Pomoć u organizaciji, kako bi sve ipak proteklo u najboljem redu, u nepredviđenim okolnostima iznimno velikog odaziva otočana, pružili su članovi Stožera civilne zaštite općine Kali – Vjekoslav Stražina i Frank Mišlov. Iz Stožera se zahvaljuju svima koji su sudjelovali u organizaciji i odazvali se akciji cijepljenja, a posebnu zahvalu upućuju i Zavodu za javno zdravstvo Zadarske županije.

U prve dvije subote organiziranog cijepljenja na punktu u Kalima, cijepljeno je ukupno 311 otočana, koji su pristigli i iz ostalih mjesta otoka Ugljana, te s otoka Pašmana. Cijepljenje se nastavlja i u iduću subotu, pripremljeni za sve veći odaziv otočana, kako bi organizacija protekla u najboljem redu, te se smanjilo vrijeme čekanja, poručuju iz kaljskog stožera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...