Košarkaši Zadra večeras dočekuju Goricu, Jordano: “Sigurno je da nam neće biti lako. Igraju dobro i ozbiljan su protivnik”

Košarkaši Zadra nastavljaju ubrzanim ritmom igranja utakmica, već večeras u 18 sati u dvorani Krešimir Ćosić domaćini su Gorici u susretu 10. kola HT Premijer lige. Igrači Vladimira Anzulovića trenutno imaju omjer pobjeda i poraza 7-2, eventualnom novim slavljem na ljestvici bi se na vrhu poravnali sa Splitom koji je upisao osam pobjeda. Podsjetimo, Gorica je promijenila trenera, umjesto Josipa Sesara na klupi će sjediti Bože Radoš.

Utakmicu protiv Gorice najavio je šuter Zadra Antonio Jordano .

– Nakon Budućnosti i napornog puta već nam stiže Gorica, praktički smo odradili svega jedan trening. Sigurno je da nam neće biti lako, Gorica je promijenila trenera, igraju dobro i ozbiljan su protivnik. Igrali su u Alpe Adria kupu gdje su pobijedili Dukes iz Klostenburga, ali mišljenja sam kako mi u domaćem prvenstvu moramo u svaku utakmicu ući potpuno ozbiljno. Nas će se najviše pitati i pravi pristup bit će ključ prema novoj pobjedi.

Trener Gorice Bože Radoš :

– Igramo protiv momčadi koja ima kvalitetu i široki roster, na svakoj poziciji imaju dva do tri igrača, neće nam biti nimalo lako. Nastojat ćemo se skupiti, dati sve od sebe i pokušati doći do do dobre energije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...