Meštrović: “Ne odustajem od ostavke u KK Zadru, slobodno neka se s Dukićem dogovore tko odlazi!”

Kako je najavljeno iz Dukićevog ureda, u ponedjeljak je dogovoren sastanak predstavnika svih klubova vijećnika u Gradskom vijeću i gradonačelnika s predsjednikom i članovima Nadzornog odbora KK Zadar.

Time je ispoštovan jedan od uvjeta koji je postavio Enio Meštrović kada se usprotivio bezuvjetno pokloniti 3 milijuna kuna javnog novca KK Zadru.

U javnosti je stvoren dojam kako je listi “Konja” napravljen ustupak te da je dugoočekivani sastanak početak kraja priče o financiranju kluba s Višnjika.

No, hoće li Enio progledati kroz prste i zadovoljiti se s manje od onoga na čemu je inzistirao na Gradskom vijeću, upitali smo ga direktno.

Hoćete li i dalje ustrajati na ostavci Branimira Longina ili Željka Žilavca?

– Svima je jasno da idemo do kraja. Postavili smo tri uvjeta i ona moraju biti ispoštovana. Veliki udio u ovoj priči ima i Mijolović. Zapravo, neka se on, Dukić, Brane i Žilavec dogovore tko će otići, jer netko mora preuzeti odgovornost za stanje u klubu, jasan je Meštrović.

Na izvanrednom Kolegiju gradonačelnika nakon neprihvaćanja predloženog rebalansa proračuna, Dukić je Meštrovića i njegove ljude prozvao za destabiliziranje Grada Zadra, kazavši kako zbog njih pati realizacija brojnih projekata. Pod upitnik je stavio i organizaciju ovogodišnjeg Advent.

Osjeća li se Meštrović odgovornim?

– Niti malo. Nas optužuju za ultimatume, a upravo je suprotno. Sve su stavili u proračun i nas doveli pred ultimatum da prihvatimo ono što od početka ne želimo, zaključuje Meštrović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...