Na Dan grada besplatno razgledajte Zadar uz pomoć turističkih vodiča iz udruge “Donat”

I ove godine će članovi Udruge turističkih vodiča Zadra – “Donat” besplatnim vođenjima dati svoj doprinos obilježavanju Dana grada Zadra i blagdana svetoga Krševana.

Dvije turističke vodičice će na Dan grada Zadra 24.11. započeti razgled na Trgu 5 bunara u jutarnjem terminu u 10:00 sati, a dvije u popodnevnom terminu u 16:00 sati kako bi omogućili što većem broju naših sugrađana da im se pridruže.

Iz udruge mole sudionike da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera.

Udruga turističkih vodiča Zadra – “Donat” već niz godina organizira besplatna vođenja za sugrađane i to nekoliko puta godišnje. Osim za Dan grada Zadra, besplatna vođenja se organiziraju oko 15. siječnja povodom obljetnice međunarodnog priznanja RH, kao i prigodom Međunarodnog dana turističkih vodiča 21. veljače. Na taj način Udruga želi pokazati svojim sugrađanima kako predstavljamo naš grad posjetiteljima, no ujedno je to prilika da i naši sugrađani ali i sami turistički vodiči dožive svoj grad malo drugačije jer je svako vođenje drugačije, prilagođeno publici.

“Radujemo se još jednoj zajedničkoj šetnji i svim sugrađanima želimo sretan Dan grada i blagdan sv. Krševana”, poručili su.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...