Nogometaši HNK Zadar prokockali pobjedu, Stojčević: “Tužan sam, pogreškom sam poremetio momčad”

Nogometaši HNK Zadar prokockali su pobjedu protiv Junaka u susretu 17. kola 3. HNL – jug, nakon što  u u Sinju protiv Junaka na Gradskom stadionu pred 128 gledatelja odigrali 2-2. Vodili su Zadrani sa 1-0 i 2-1, međutim, početničke pogreške su ih skupo koštale, treba istaknuti kako je ovo HNK Zadar sedmi pozitivni rezultat u nizu bez poraza. Oba zgoditka postigao je najbolji strijelac HNK Zadar Vlatko Blažević (7. i 45.), dok su strijelci za domaćine bili Josip Vučković (9.) i Ivan Mastelić (66.). Igrači Želimira Terkeša nakon završenog prvog dijela prvenstva zauzimaju tek deseto mjesto na ljestvici u konkurenciji osamnaest klubova sa 24 osvojena boda. Jesenski prvak je Jadran iz Ploča sa 36 bodova, četiri više od drugoplasiranog Hrvatskog viteza iz Posedarja, a prvenstvo će se nastaviti 20. veljače iduće godine. Prvi strijelac lige je Krešimir Luetić iz Splita s 13 postignutih golova, najučinkovitiji igrač HNK Zadar je Vlatko Blažević koji je postigao ukupno sedam zgoditaka.

Tužan i pomalo utučen bio je mladi 20- godišnji vezni igrač HNK Zadar Josip Stojčević, nakon čije pogreške je Junak postavio konačni rezultat.

– Poremetio sam momčad, moram biti malo tužan, na sredini terena sam izgubio jednu loptu, priznajem bila je to moja greška, uslijedila je potom duga lopta i primili smo taj pogodak. Po meni ovo je po jako teškom i blatnjavom terenu, na kraju i najrealniji rezultat, nadam se da će na proljeće naše igre biti još bolje, i da ćemo se ipak uspjeti približiti vodećima na ljestvici, tužnim tonom zaključio je Josip Stojčević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...