Postavljaju se kućice, ne odustaje se od Adventa; Paleka: “Doček je još na stand by-u, ali imamo koncert izvođača iz emisije A strana”

Malo oduška i odmaka od korona vijesti svima će nam dobro doći. A dobra je vijest da ćemo se imati prilike opustiti i zabaviti na ovogodišnjem Adventu.

Iako su mu prijetila pogoršana epidemiološka situacija i rebalans proračuna s čijim se glasovanjem kasnilo, današnje postavljanje kućica na Trgovima Pet bunara i Petra Zoranića nagovijestilo je povratak blagdanskog šušura na ulice grada.

Mario Paleka, direktor Turističke zajednice Grada Zadra kazuje nam da od programa nisu odustali, unatoč visokim brojkama novozaraženih.

Idemo s našim Adventom, naravno uz pridržavanje epidemioloških mjera. To znači da će posjetitelji morati imati covid potvrde. Meat Me festival nam je pokazao da je to uspješan način za organizaciju okupljanja većeg broja ljudi, budući da nismo imali nikakvih problema, govori.

Ovogodišnji Advent otvaramo s koncertom Pips, Chips & Videoclips. Što je s dočekom Nove godine?

Uskoro izlaze nove mjere pa ćemo vidjeti što će nam uvjetovati. No, na postojećem programu ostajemo, a hoćemo li ga pojačati, znat ćemo uskoro. Sam doček je također na stand by-u, no na taj dan imamo organiziran nastup izvođača koji su se proslavili u emisiji A strana, pa zabave neće nedostajati. Bez obzira na sve, drago nam je da ćemo uspjeti stvoriti jedan blagdanski ugođaj u gradu, ljudi su umorni od svega. Ukrašavamo grad, a u palači Cedulin i ove će godine biti postavljena Božićna bajka, kazuje Paleka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...