Predsjednik veterana KK Zadar Edvin Šimunov: “Može se netko slagati ili ne slagati, ali KK Zadar je iznad svih!”

Kao što smo ranije objavili Ivan Sunara bit će predstavnik veterana KK Zadar u novom Nadzornom odboru kluba, nakon što je izabran jednoglasno na sinoćnjem sastanku u hotelu Kolovare. Razgovarali smo sa predsjednikom veterana KK Zadar Edvinom Šimunovom (61), koji, kako nam je rekao ima puno obveza u Liburniji, gdje je na mjestu direktora te tvrtke.

 

Edvine koliko bivših igrača iz udruge veterana je bilo sinoć na sastanku ?

– Ne znam točno, mislim da je bilo prisutno petnaestak bivših igrača, imamo udrugu od ukupno 25 članova, imali smo potreban kvorum od 13 članova, tako da smo mogli glasovati. Neki su se opravdali zbog privatnih razloga, a neki zbog jučerašnje nogometne utakmice u Splitu.

Predsjednik ste udruge veterana KK Zadar, jeste li ikada igrali košarku ?

– Igrao sam playa u juniorima KK Zadar, nakon čega sam otišao na fakultet u Zagreb, igrao sam zajedno sa Petranovićem, Zubanom, Popovićem, Prodanom, Begonjom, M. Ivanovim i ostalima.

Sunara je dakle u novom NO kluba, što će to donijeti KK Zadru ?

– Nadamo se prije svega transparentnosti, svatko tko je dobronamjeran i stručan u svom poslu može za dobrobit kluba dati svoj doprinos. Sunara će biti prisutan u NO, slušati i pratiti probleme, pokušati ih riješiti svojim znanjem, iskustvo, kao i svojim prijedlozima.

Spomenuli ste transparentnost ?

– Da, i to je po meni abeceda, bez nje nema ništa, uostalom, obveza uprave KK Zadra je podnositi izvješće NO.

Imate li neku posebnu poruku ?

–  Može se netko slagati ili ne slagati, ali KK Zadar je iznad svih !

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...