Provaljeno u automobil i kafić, na Viru sa suhog veza ukradena brodica

Jučer, 02. studenog u Dragama nepoznati počinitelj je provalio u automobil odakle je otuđio novac, prijenosno računalo te raznu dokumentaciju u vlasništvu 45-godišnje državljanke Poljske.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U posljednja četiri dana u Ulici Špire Brusine u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 44-godišnjaka odakle je otuđio novac i alkoholna pića.

Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U ponedjeljak, 01. studenog na Gaženičkoj cesti u  Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio oko 150 metara bakrenog kabela u vlasništvu trgovačkog društva.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

S ponedjeljka na utorak  u Viru, nepoznati počinitelj je sa suhog veza otuđio brodicu u vlasništvu 45-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...