Provjerite kako će raditi trgovine i šoping centri na današnji blagdan Svih svetih

Danas se obilježava blagdan Svih svetih.

Dok će pojedini trgovački centri i lanci raditi po prilagođenom radnom vremenu, neki neće raditi uopće, a neki će raditi kao i inače u radnom tjednu.

Zadar Shopping Capitol ovaj ponedjeljak radit će od 7 do 21 sat, naveli su to na svom Facebooku.

Trgovine u City Galleriji neće raditi, no radit će primjerice Spar u vremenu od 8 do 14, te Muller također od 8 do 14 sati. Ovo radno vrijeme ne odnosi se na dio tržnice koji radi prema utvrđenom tržnom redu, ugostitelje, Gyms4You i Multiplex Cinestar.

Lidl trgovine radit će po skraćenom radnom vremenu, do 14, 18 ili 20 sati. Detaljno radno vrijeme za svaku trgovinu možete pronaći ovdje.

Pojedini dućani Konzuma neće raditi, dok će većina u ponedjeljak držati otvorena vrata za kupce po skraćenom radnom vremenu. Neke trgovine radit će i po uobičajenoj praksi, a popis možete pogledati ovdje.

Trgovine Spara i Interspara radit će većinom do 14 sati, ali neke i puno radno vrijeme. Detaljan popis pronađite ovdje.

Radno vrijeme Kauflanda u ponedjeljak bit će drugačije ovisno o lokaciji. Ako planirate u kupovinu, prvo ovdje provjerite radno vrijeme određene poslovnice.

Po prilagođenom radnom vremenu radit će i Eurospin poslovnice. Većina će raditi do 15 sati, ali prije polaska u trgovinu provjerite radno vrijeme ovdje.

Prodavaonice Studenca radit će prema svom nedjeljnom radnom vremenu koje možete provjeriti ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...