Pupić Bakrač: “Molim PU zadarsku da mi osigura nesmetan pristup sjednici Županijske skupštine i spriječi nezakonit zulum zaštitara”

Marko Pupić Bakrač jučer je potvrdio da podnosi ostavku na mjesto gradskog vijećnika, a zbog nemogućnosti ulaza u zgradu Gradske uprave 16. studenog od strane zaštitara, od PU zadarske traži da mu se omogući nesmetan pristup sjednici Županijske skupštine, budući da tamo ostaje vijećnik. Medijima je proslijedio molbu koju je uputio PU zadarskoj i Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru:

“Dana 16.11.2021 godine zaustavljen sam od zaštitara prilikom pokušaja da prisustvujem sjednici GV kao vijećnik. Iako sam zaštitare višekratno pitao po kojem ovlaštenju postupaju , po kojem članku kojeg Zakona oni nisu ništa odgovarali ( o čemu postoje snimke ) već su mi fizički onemogućili u obavljanju vijećničke dužnosti . Zbog njihovog protuzakonitog postupanja koje je u neskladu sa Zakonom o privatnoj zaštiti po kojem su dužni postupati pozvao sam policiju koja je o tome sastavila zapisnik. Molim da se temeljem ove moje prijave pokrene postupak protiv zaštitara i nadležne zaštitarske službe zbog protuzakonitog postupanja kojim su me onemogućili u obavljanju vijećničke dužnosti . Također, budući sam vijećnik i u Županijskoj skupštini molim PU Zadarsku da mi osigura nesmetan pristup sjednici , spriječi protuzakonit zulum zaštitara. O poduzetim radnjama i mjerama iz vaše nadležnosti u ovom predmetu molim Vas da me što hitnije obavijestite kao prijavitelja navedenih protuzakonitih aktivnosti i zainteresiranu stranku.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...