Pupić Bakrač uoči sutrašnje sjednice Gradskog vijeća: “Neću vaditi Covid potvrdu niti se testirati, zdrav sam”

Gradska uprava poslala je Obavijest o osiguranoj mogućnosti pristupanja organiziranom testiranju brzim antigenskim testom svim vijećnicima Gradskog vijeća Grada Zadra koji će uslugu trebati radi sudjelovanja na 5. sjednici Gradskog vijeća 16. studenog, na što je SDP-ov Daniel Radeta odgovorio kako u klubu vijećnika SDP-a Zadar svi imaju potvrde i svi dolaze na sjednicu, dok vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač, kako ponavlja, nema namjeru vaditi COVID potvrdu niti se testirati.

-Kao što sam već napisao da li sam se cijepio ili nisam moja je osobna stvar, COVID potvrdu neću vaditi jer je to za mene čin segregacije protivan Ustavu. Zdrav sam i nemam namjeru šetati okolo i raditi testiranja da to dokažem. Ukoliko netko hoće provjeravati moje zdravstveno stanje može doći prije sjednice da to učini. Na sjednicu ću doći i nadam se da me u tome nećete sprječavati na protuzakonit i protuustavan način. Napominjem da zaštitari po Zakonu o privatnoj zaštiti imaju ingerencije štiti objekte i ljude a nemaju ingerencije pregledavanja potvrda i  eventualnog zabranjivanja ulaska na sjednicu zdravom čovjeku zbog neposjedovanja istih, poručio je Pupić Bakrač.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...