Reakcije NK Zemunik: “S naše klupe nije bilo vrijeđanja protivničkih igrača, nismo klub koji vrijeđa ikoga”

NK Zemunik se očitovao priopćenjem na jučerašnje optužbe predsjednika NK Galovac, Vicka Burčula, koji je izjavio da ga organizator subotnje utakmice, koja se igrala na igralištu Lužine, nije htio pustiti unutar ograde, kao i da su igrači Zemunika na čelu s trenerom Tomislavom Ćurkovićem provocirali Galovčane.

Priopćenje NK Zemunik prenosimo u cijelosti.

“Nismo se nadali da ćemo morati pisati nikakva očitovanja oko ičega vezano za utakmicu protiv NK Galovca ali ipak smo primorani oglasiti se. Mi kao Klub i kolektiv, Uprava sa svojim trenerima i igračima moramo se oglasiti na oštre kritike koje smo pretrpjeli vezano za organizaciju naše domaće utakmice.

Započet ćemo sa situacijom u kojoj se navodi da naša službena osoba postavljena za vođenje osiguranja tokom utakmice nije pustila u teren predstavnika NK Galovac. U POTPUNOSTI se ograđujemo od te situacije koja nije u potpunosti točna. Našem voditelju osiguranja pri početku same utakmice je rečeno od strane delegata da unutar igrališta ne smije biti nitko tko nije naveden u zapisniku.

U zapisniku kluba nije navedena tajnica NK Galovac te joj iz tog razloga nije dopušten ulazak na igralište. Predstavnik NK Galovac je pozvan da uđe na samo igralište, no on je to odbio iz razloga što Tajnici NK Galovac nije dopušten ulazak u teren iz gore navedenog razloga. Nećemo dopustiti nikome da nas proziva za nešto što nije istina, te da se naš Klub i igrači spominju u negativnom kontekstu.

Isto tako tvrdimo da s naše klupe nije bilo vrijeđanja protivničkih igrača, niti je bilo ikakvih provokacija. Nismo Klub koji vrijeđa ikoga. Što se tiče same utakmice, ona je bila jako čvrsta i “muška” utakmica kako i priliči jednoj utakmici glavnih suparnika za 1.mjesto.

Bilo je oštrih prekršaja s obe strane koji su uredno sankcionirani. Čestitke objema ekipama na odigranoj utakmici.
Prošle godine smo uveli praksu dočekivanja gostiju na način da smo im uz vodu koja je standardna do tad bila ostavili voće i kekse. Na taj način smo dočekali sve i jednu ekipu do sada, pa tako i igrače NK Galovac. Dapače nekim igračima smo dali i piće koje su zatražili i prije utakmice.

Jedina stvar zbog koje žalimo je ta što smo zbog euforije zaboravili iznijeti piće koje smo spremili za igrače i Upravu NK Galovac. Stoga se ovim povodom još jednom ispričavamo.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...