Ryanair u prodaju pustio dvije nove linije prema zadarskoj zračnoj luci

Irski Ryanair u utorak je u prodaju pustio dvije nove linije prema zadarskoj zračnoj luci, obje s prometom kreću već krajem ožujka sljedeće godine, piše Croatian Aviation.

Na samom početku ljetne sezone sljedeće godine, Ryanair će pokrenuti još dvije nove linije iz Zračne luke Zadar. Dva nova odredišta su u Velikoj Britaniji, radi o se o redovnim linijama prema Birminghamu i Bournemouthu.

I dok redovnih linija iz Birminghama već ima prema hrvatskim zračnim lukama, ovo će biti prva linija jednog avioprijevoznika iz Bournemoutha prema Hrvatskoj. Radi se o zračnoj luci koja gravitira istoimenom gradu orijentiranom na turizam koji ima nešto manje od 200 tisuća stanovnika.

Linija Birmingham – Zadar – Birmingham u prometu će biti od 30. ožujka do 29. listopada 2022. dva puta tjedno, svake srijede i subote.

Linija Bournemouth – Zadar – Bournemouth u prometu će biti od 29. ožujka do 29. listopada 2022. dva puta tjedno, svakog utorka i subote.

Radi se o dodatnih 45 tisuća sjedala između Velike Britanije i Zadra, odnosno gotovo 130 povratnih letova više samo s ove dvije nove linije. Zadar trenutno ima u najavi 7 odredišta Ryanaira u Ujedinjenom Kraljevstvu za sljedeću ljetnu sezonu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...