“Sretan sam što sam živ”; Oglasio se mladić (21) kojem su proboli lubanju, njegov otac optužio policiju

Prije osam dana – stravičan događaj u Zadru! 21-godišnjem mladiću netko je oštrim predmetom probio lubanju, a tko je napadač, još uvijek se ne zna.

Mladić je pušten na kućnu njegu, a u potjeru se uključio i mladićev otac koji je grad oblijepio plakatima putem kojih moli ljude za pomoć.

Tvrdi i da policija o svemu šuti i ništa ne poduzima, ali iz policije to negiraju. Kažu: Inspektori rade svoj posao, s 21-godišnjakom zbog težine ozljede nisu odmah mogli razgovarati, a javnost o incidentu nisu obavijestili kako ne bi narušavali kriminalističku istragu.

“Sve radnje su poduzete, one žurne. A daljnje obavljanje radnji, razgovora i poduzimanje drugih dokaznih radnji i dalje je u tijeku kako bi se i donijela sama odluka o klasifikaciji kaznenog djela”, rekla je Ivana Grbin iz PU zadarske.

Za Dnevnik Nove TV progovorila je i žrtva. Kaže, sretan je što je uopće živ.

“Jer mi je rekao doktor, da mi je milimetar dublje stavio, kako me ubo, da mi je milimetar dublje stavio, da bi bio kraj. Da me ne bi Bog spasio više”, rekao je Dujo (21).

“Kontam, nekoga će zapeći savjest. Neku djevojku. Nekog dečka. Pa će mi javiti. Na kraju krajeva, netko će vidjeti, ono sto se kaže, pošteni građanin. Neki novinar. I na kraju je tako i ispalo”, ispričao je svoje motive otac Joško Štefanić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...