Trener Crvene Zvezde uoči susreta na Višnjiku: “Zadar na domaćem parketu može pobijediti bilo koga”

Protivnik KK Zadru u 7. kolu Aba lige je već sutra, u nedjelju 7. studenoga u 18.45 sati beogradska Crvena zvezda, koja je prije dva dana u krcatoj dvorani Aleksandar Nikolić pred 6753 gledatelja, u susretu Eurolige deklasirala grčki Panathinaikos iz Atene s 33 koša razlike. Put Zadra će momčad Dejana Radonjića krenuti danas poslijepodne, a 51-godišnjeg crnogorskog stručnjaka uhvatili smo malo prije početka treninga.

Dejane putujete zrakoplovom, moćan je budžet vašeg kluba, imate svoj privatni čarter ili kako?

– Ma kakav privatni čarter, nemamo mi to, smije se Radonjić.

U Zadra dolazite nakon sjajne predstave protiv Panathinaikosa, sigurno je da vas je ta utakmica iscrpila?

– Da potrošili smo se dosta na toj utakmici, svjesni smo da nas očekuje teško gostovanje u Zadru, promijenili su trenera, i sigurno da će pokušati popraviti utisak iz početka sezone. Mi igramo na dva fronta, Euroligu i ABA ligu, ali što je tu je, pokušat ćemo se rekuperati što je više moguće, i napraviti jednu kvalitetnu pripremu za susret protiv Zadra. Da bi pobijedili Zadar morat ćemo se i još dodatno potrošiti, govori Radonjić.

Nećete biti u kompletnom sastavu?

– Nedostaje nam zbog ozljede još od prije branič Nikola Ivanović koji sigurno neće nastupiti, dok je nastup krilnog centra Amerikanac Aarona Whitea koji se oporavlja od loma ruke jako upitan. Imamo još nekoliko sitnih problema što se ozljeda tiče, znat ću tek danas tko će od igrača otputovati u Zadar, tuži se crnogorski stručnjak.

Zbog COVID-a manje će publike biti prisutno u dvorani Krešimir Ćosić, komentar?

– U Zadru je bez obzira na broj gledatelja atmosfera uvijek dobra, navijači su uvijek bili jaka podrška KK Zadru, uz takvu atmosferu i momčad Zadra odmah igra bolje i može pobijediti bilo koga na svom parketu, zaključio je Dejan Radonjić.

Podsjetimo se, prošle sezone Crvena zvezda je slavila u Zadru rezultatom 70-90, dok je zadnji put Zadar slavio kao domaćin prije dvije sezone, bilo je 78-76.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...