U Zadru završeno prvenstvo Hrvatske u mini i maloj odbojci, igralo se u tri dvorane

Odbojkaško prvenstvo Hrvatske u mini i maloj odbojci održalo se ovog vikenda u Zadru. Prvenstvo se igralo u tri dvorane; Višnjik1, Višnjik 2 te sportskoj dvorani Bili Brig. Naslov prvakinja u maloj odbojci za djevojčice pripao je ekipi HAOK Mladost koja je s 2:1 (25:13,21:25,15:12) pobijedila ŽOK Ivanec, dok je kod odbojkaša slavila momčad MOK Marsonia. Treće mjesto kod djevojčica u maloj odbojci osvojile su odbojkašice OK Olimpik, dok je kod dječaka brončanu medalju osvojila momčad OK Ribola Kaštela.

„Lijepo je bilo vidjeti da sezona, u kojoj djeca nisu skupila veliki broj treninga, nije utjecala na njihov sportski duh, želju za napretkom i dobru igru. Jako sam zadovoljna prikazanom igre ekipe i zasluženom pobjedom. Čestitke protivnicima na drugom mjestu i čestitke svim ekipama na turniru.“ – nakon finalne utakmice izjavila je trenerica HAOK Mladosti Mateja Krpotić.

U kategoriji mini odbojke za djevojčice zlatnu medalju osvojile su odbojkašice OK Medveščak, koje su u finalu pobijedile ŽOK Trogir 2:1 (15:7, 13:15, 15:14), dok je brončana medalja pripala odbojkašicama OK Dinamo.

 

Mala odbojka djevojčice

1.HAOK MLADOST

2.ŽOK IVANEC

3.OK OLIMPIK

Najbolja igračica ANTONIJA GULIN (HAOK Mladost)

 

Mala odbojka dječaci

1.MOK MARSONIA

2.HAOK MLADOST

3.OK RIBOLA KAŠTELA

Najbolji igrač JOSIP ŠOKČEVIĆ (MOK Marsonia)

 

Mini odbojka

1.OK MEDVEŠČAK

2.ŽOK TROGIR

3.OK DINAMO

Najbolja igračica EMILI STOJIĆ (OK Medveščak)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...