Ugljan i Pašman su na dobrom putu da uskoro dosegnu procijepljenost od 70 posto

I ove, treće subote za redom, na punktu za cijepljenje u Kalima, velik odaziv mještana oba susjedna otoka, Ugljana i Pašmana, nije izostao. Cijepljeno je 136 osoba, što je ukupno, na punktu u područnoj školi u Kalima, u tri dosadašnje akcije subotom, 447 cijepljenih otočana. Dodaju li se tom broju i oni koji su cijepljeni kod obiteljskih liječnika, ili na drugim punktovima, otoci Ugljan i Pašman, na dobrom su putu da uskoro dosegnu procijepljenost od 70 posto.

Medicinski timovi radili su u pojačanom broju, kako ponovno ne bi došlo do stvaranja redova, i kako bi cijepljenje proteklo bez gužvi. Iz kaljskog stožera zahvaljuju svim timovima, Zavodu za javno zdravstvo Zadarske županije i posebnu zahvalu upućuju  medijima, koji od početka imaju kvalitetnu ulogu u pravodobnom informiranju javnosti, kako bi svi koji to žele, mogli pristupiti organiziranom cijepljenju.

Cijepljenje na istom punktu se nastavlja i iduću subotu, 4. prosinca, kad će se otočani moći cijepiti prvom, drugom ili trećom dozom.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...