Ugljan i Pašman su na dobrom putu da uskoro dosegnu procijepljenost od 70 posto

I ove, treće subote za redom, na punktu za cijepljenje u Kalima, velik odaziv mještana oba susjedna otoka, Ugljana i Pašmana, nije izostao. Cijepljeno je 136 osoba, što je ukupno, na punktu u područnoj školi u Kalima, u tri dosadašnje akcije subotom, 447 cijepljenih otočana. Dodaju li se tom broju i oni koji su cijepljeni kod obiteljskih liječnika, ili na drugim punktovima, otoci Ugljan i Pašman, na dobrom su putu da uskoro dosegnu procijepljenost od 70 posto.

Medicinski timovi radili su u pojačanom broju, kako ponovno ne bi došlo do stvaranja redova, i kako bi cijepljenje proteklo bez gužvi. Iz kaljskog stožera zahvaljuju svim timovima, Zavodu za javno zdravstvo Zadarske županije i posebnu zahvalu upućuju  medijima, koji od početka imaju kvalitetnu ulogu u pravodobnom informiranju javnosti, kako bi svi koji to žele, mogli pristupiti organiziranom cijepljenju.

Cijepljenje na istom punktu se nastavlja i iduću subotu, 4. prosinca, kad će se otočani moći cijepiti prvom, drugom ili trećom dozom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...